Eli mulla on ylihuomenna, sunnuntaina konfirmaatio, tulen saamaan siis naimaluvan. Mekko, kengät ja kaikki muu tarpeellinen on jo hankittu valmiiksi, kengät ja korut sain ostettua tänään, kaikki on valmista H-hetkeä varten :). Ajattelin liittää tähän muutamia kuvia, ja kertoa mistä ne on ja että paljon ne on maksaneet. :) 

kuvat%202%20034-normal.jpg

Eli toi mekko on Zalandosta ja merkki on Vero Moda, se makso, oisko ollu jotain vähän päälle 34e? En muista ihan tarkkaan, mutta todella edullinen. Ja ite tykkään tosta mekosta tosi paljon, ite ihastuin tohon röyhelö yksityiskohtaan, sekä plussat viellä sille et siihen kuuluu toi vyö, tohon pinkkiin sopii jotenki toi musta tosi hyvin, ja varsinki ku mun koko asussa ei oo mitään muuta mustaa ku toi vyö ja sit yks pikkulaukku.

kuvat%202%20029-normal.jpg

Sitten kävin tänään kaupasta vihdoin ja viimein tänään ostamassa noi kengät, ostin noi Sauvon Kenkä nimisestä liikkeestä, ja ne makso 49,95. Kengän merkki on Marco Tozzi, tossa kuvassa ei näy, mutta noissa kengissä on 7cm mittanen korko. Ja  ihastuin noihin kenkiin ton värin takia ja kaiken lisäksi sen, että näillä kengillä on todella mukava kävellä eikä nää hierrä mistään kohtaa mun jaloissa.Ja tossa kuvassa toi valo tekee noista kengistä niin vihreän näköiset, mutta nuo kengät on oikeasti nuden väriset.

kuvat%202%20030-normal.jpg

Ja kerta on talvi, niin lisään tohon mun asuun tällasen pienen lyhythelmasen villatakin, tää villatakki on vanha, enkä tiedä mistä tää on ostettu ja paljon tää on maksanu, ku oon saanu tän äidiltä joskus, mutta hihat tossa villatakissa on sellaset 3/4 hihat, ja tosissaan toi paidan malli on lyhyt, sopii musta kivasti tän mun mekon kanssa. :) 

kuvat%202%20032-normal.jpg

Sitten viimeisempänä, muttei sentään vähäisempänä on noi mun korut. Eli Molemmat sekä kaulakoru, että rannekorut on ostettu prismasta, ja merkki on cailap. Tuo kaulakoru on tommonen pitkä, ja se makso n. 6 euroa. Ja sit noi molemmat rannekorut oli samassa paketissa ja ne makso suurinpiirtein jotain 3-5 euroa. 

kuvat%202%20027-normal.jpg

sitten tossa ois toi munn kokoasu, millä ois tarkotus pärjätä koko sunnuntai päivä, aamu kymmenestä aina iltaan saakka. Ja tossa kuvassa näkyy toi kengän väri vähän paremmin, valo tekee tosta kengän väristä vielläki vähän vihreän, mutta tuossa se kengän oikea väri näkyy paljon paremmin kuin siinä edellisessä kenkä kuvassa. Ja kengissä on tosiaan se 7 sentin korko. 

 

Eli tässä ois nyt tää mun tän päivän konfirmaatio postaus, huomenna illalla aattelin kiireiltäni ehtiä viellä kirjottamaan, ku on viellä kaikkia viimeisiä juhlajärjestelyitä ja siivouksia, huomenna on myös konfirmaatio harjoitukset, ja ajattelin niistäki vähän kertoa täällä blogin puolella sitten. Mutta nyt on pakko mennä nukkumaan, huomenna pitää  jaksaa herätä aamusta, ja alkaa järjestelemään paikkoja, sunnuntaita varten. 

 

Mutta nyt on pakko sanoa että hyvää yötä.... :)