No.... niihä siinä sit taas kävi etten mää tehny sitä toista postausta perää minkä mää viime postauksessa lupasin, anteeksi siitä, mutta täällä taas... :) 

Oon löytäny tosi hyvän DIY idean YouTubesta miten saa näyttämään kouluvihkot sekä mitkä tahansa muut vihkot, paljon kivemmalta ja pirteämmältä..

ja jos joku ei viellä tienny nii DIY: hän tarkoittaa: do it yourself, eli tee se itse! 

 

tässä ois niihin vihkoihin ohje! 

 

1.Eli aluks mää oon ottanu noita ihan normaaleita ruutuvihkoja, mitä saa mistä tahansa kaupasta, askarteluliikkeistä yms, ittelläni oli ihan perus sinikantisia ruutu vihkoja, sen mää oon päällystäny tollasella tosi ohuella valkosella paperilla, joka on hiukan paksumpaa kuin perus silkkipaperi, mutta mikä tahansa paperi käy, jos tykkäät voit vaika valita kuviollisen tai yksvärisen kaikki on sinun itsesi päätettävissä! Ja itse olen päällystänyt nuo vihkot ihan samallalailla kun päällystäisit jonkun koulukirjan tai vihkon. :) 

2. Sitten on kuvien aika, voit tulostaa haluamasi kuvat netistä, leikata lehdistä tai piirtä itse, tässäkin on vain mielikuvitus rajana minkälaisen omasta vihostasi haluat! Mutta muista sommitella kuvat tarkaan miten haluat ne, että ne miellyttävät sinun silmiäsi myös myöhemminkin, sillä vihko tulee varmaan olemaan sinulla aika kauan ja pitkään. :) 

3. Sitten kun olet sommitellut haluamasi kuvat vihkon kansiin on aika liimata ne ihan normaalilla liimalla, vihkon kannen päälle. :) 

4. Ja sitten viellä lopuksi, kun kuvat ovat liimattuna, ja vihko on muuten haluamasi näköinen, on aika kontaktoida kontaktimuovilla vihkon kannet, jotta liimatun kuvat yms, pysyvät hyvin kiinni eikä ne ala ikävästi käytössä "repsottamaan" ja kontakti muovin minkäkin laitoin samallalailla kuin sen ihan ensinmäiseksi laitetun paperin, eli samallalailla miten itse ruukaat omat, mm koulukirjasi päällystää. :) 

5. Ja niin, ihana, hauska, kaunis ja kiva DIY vihkosi on valmis, eikö ollutkin helppoa, ja yksin kertaista sekä myös aika nopeaa... :) 

 

Itse innostuin videon myötä tuosta ideasta ja olenkin itse jo "taiteillut" pari vihkoa valmiiksi, ja minusta  niistä tuli tosi kivan näköisiä, että aion todellakin jatkossa päällystää kouluvihkoni tällä idealla. :) 

 

Kuvat tulevat seuraavaan postaukseen huomenna! :)